مدیریت اینستاگرام در اصفهان

کلمه ادمین (Admin) در لغت به چه معناست؟


کلمه Admin در زبان انگلیسی کوتاه شده کلمه Administrator به معنای(مدیر،رییس) می باشد،و بخاطر اینکه که در دنیای IT خیلی زیاد از این اصطلاح استفاده می شود، این کلمه به طی زمان به فرم کوتاه شده امروزی تغییر کرد و با این فرم بخصوص در مدیریت اینستاگرام تثبیت شد.

قطعا شما هم از یک کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ که از سیستم عامل ویندوز یا Mac دارد، دارید و اصطلاح ادمین را بارها و بارها شنیده اید یا آن را در قسمت های مختلف ویندوز دیده اید.
در واقع هر شخصی که کامپیوتر شخصی، لپ تاپ، تلفن هوشمند یا تبلت دارد، به نوعی ادمین به حساب می آید، حال باید بدانیم کلمه ادمین در فارسی معادل چه کلمه ای است؟
Administrator در فارسی به معنی مدیر است و از آنجا که کلمه Admin کوتاه شده Administrator می باشد،باز هم معنی مدیر بوده و تفاوتی با فرم کامل این کلمه ندارد.

به چه شخصی ادمین اینستاگرام میگویند؟

این سوال به صورت کلی اشتباه است چرا که در جواب به آن تنها می توان از کارمندان شرکت فیسبوک نام برد، وقتی سوال میشود ادمین اینستاگرام کیست؟ منظور اصلی این سوال دقیقا اطلاع از مدیر صفحه اینستاگرام می باشد.
اگر اصطلاح Admin تا کنون بارها به گوش شما رسیده باشد، شاید اصطلاح Webmaster نیز برای شما آشنا به نظربرسد، Webmaster یعنی مدیر سایت. یعنی یک شخص که سایت را بصورت کامل مدیریت می کند، محتوای جدید انتشار میدهد، ظاهر صفحه را تغییر می دهد، ایراد واشکالات آن را برطرف میکند و به کامنت های کاربران صفحه پاسخ می دهد.

ا

حتمالا یک سایت بزرگ اینستا، چندین Webmaster خواهد داشت و نمی توان پاسخ دقیق و مناسبی به اینکه ادمین صفحه کیست داد، پس پاسخ صحیح چیست؟
باید بدانید بیش از یک میلیارد حساب کاربری در شبکه اجتماعی اینستاگرام وجود دارد، و هر حساب کاربری را یک پروفایل یا اکانت می گویند که هر پروفایل_حساب کاربری یا اکانت، یک پیج اینستاگرام محسوب میشود.
در واقع باید با تغییر طرح سوال “ادمین اینستاگرام کیست” یا “ادمین اینستاگرام چیست”، سوال خود را به: ادمین پیج اینستاگرام کیست یا چیست؟ تغییر دهید تا به پاسخ مناسب برسید.

ادمین پیج (Instagram Page Administrator)

همانطور که قبلا اشاره شد هر پروفایل، یک پیج یا صفحه منحصر به فرد در این رسانه اجتماعی(اینستاگرام) محسوب می شود، تفاوت نمی کند که پروفایل عمومی (Public) یا خصوصی (Private) باشد،در هر دو حالت یک پروفایل اینستاگرام، یک پیج منحصر به فرد (Unique) است.

هر شخصی که در تلفن هوشمند خود نسخه Android یا IOS اپلیکیشن اینستاگرام را نصب کرده باشد بدون محدودیت سنی، می تواند اقدام به ساخت یک پیج اینستاگرام کند.
معروف یا یک انسان معمولی، برای اینستاگرام تفاوتی ندارد، در واقع فقط چند تفاوت جزئی بین پروفایل چهره های مردمی و سلبریتی با پروفایل کاربران عادی وجود دارد،و همه به یک شکل می توانند از امکانات این شبکه اجتماعی استفاده کنند.

در زندگی افراد با Life Style (سبک زندگی) متفاوت نسبت به افراد عادی جامعه، اغلب کارهای خود را به افرادی که مورد اعتمادشان هستند واگذار می کنند، در واقع این افراد را بعنوان مدیر بخشی از کسب و کار یا حرفه خود در نظر می گیرند تا به دلایلی از جمله مشغله زیاد، بتوانند همه جوانب کسب و کار یا حرفه خود را تحت کنترل داشته باشند.



IGA مخفف( Instagram Page Admin )می باشد، یک شغل بحساب آمده و به معنای ادمین پیج اینستاگرام است، مدیر یک صفحه در اینستاگرام، وظایفی دارد که در ازای انجام آن از کارفرمای خود که صاحب پیج است، حقوق دریافت می کند، حال به شرح وظایف ادمین پیج اینستاگرام اشاره می کنیم.

وظایف ادمین پیج اینستاگرام

در واقع مهمترین نکته ای که می تواند به درک بهتر کلمه ادمین در اینستاگرام کمک کند، اطلاع از وظایف ادمین پیج اینستاگرام است. در فهرست زیر به وظایفی که یک مدیر پیج در ازای انجام دادن آنها از کارفرما یا همان صاحب اصلی پیج، حقوق دریافت می کند اشاره می کنیم.
کاربران ایرانی و فعال اینستاگرام به خوبی میدانند پیج های افراد و کسب و کارهای مشهور این رسانه اجتماعی،در Bio یا متن معرفی صفحه، قید شده که این صفحه توسط ادمین اداره می شود و بخوبی با قابلیت های یک پروفایل آشنا هستند.
شما می توانید در پیج خود:
• استوری قرار دهید
• عکس و فیلم انتشار دهید
• در کانال IGTV خود، فیلم های بیشتر از 1 دقیقه آپلود کنید
• اگر کامنت پست شما فعال است، به کامنت ها پاسخ دهید
• با استفاده از روش های گوناگون تعداد فالوور های خود را افزایش دهید (مانند خرید فالوور )
• و غیره
وظایفی که ادمین یک پیج در اینستاگرام انجام میدهد دقیقا مشابه اقداماتی است که شما در زمینه توسعه پیج اینستاگرام خودتان انجام می دهید،و شاید زمانی برسد که صفحه شما نیز نیاز به Admin داشته باشد.

وظایف ادمین در یک نگاه کلی

• آپلود و انتشار محتوا شامل عکس و ویدیو به صورت ممتد و منظم
• قراردادن کپشن یا متن متناسب با محتوای آپلود شده
• پاسخ دادن به دایرکت هایی که توسط فالوور های پیج یا حتی افرادی که پیج را دنبال نمی کنند، ارسال شده
• پاسخ دادن به کامنت های پست ها
• حذف کامنت های توهین آمیز
• قرار دادن استوری
• پاسخ دادن به واکنش ها به استوری ها
• افزایش لایک پست
• افزایش بازدید (View) ویدیوها (پست اینستاگرام) و استفاده از روش های مختلف افزایش ویو مانند (خرید بازدید پست )
• افزایش فالوور واقعی
•حفاظت از امنیت پیج و جلوگیری از هک شدن آن
• فعال نمودن پروفایل (تغییرات دوره ای در متن بایو و تصویر پروفایل)
• تسلط به نرم افزار های گرافیکی مانند: ( Photoshop و illustrator )
• بالا بردن سطح تعامل پیج اینستاگرام (Engagement Rate Optimization)
• آشنایی با روش های مختلف تبلیغات در اینستاگرام
• تسلط نسبی به زبان انگلیسی
• خلاق بودن در ایجاد محتوا
• و غیره
عمده وظایف ادمین پیج اینستاگرام می باشد.توجه داشته باشید که میزان حقوق یک ادمین را تعداد قابلیت های فرد تعیین می کند ممکن است یک صاحب صفحه همه موارد فوق را نیاز نداشته باشد و در مقابل پیج دیگر نیاز به ادمینی با همه قابلیت های مذکور باشد.
پس در این مقاله با مفاهیم زیر به صورت کلی آشنا شدیم
• مفهوم کلمه ادمین
• ماهیت ادمین پیج اینستاگرام
• وظایف مدیر پیج اینستاگرام

مدیریت شبکه های اجتماعی چیست؟

یادگیری مدیریت شبکه‌های اجتماعی در حقیقت مسیری کم هزینه برای رشد سریع یک برند در بازار میباشد، این راه ارتباطی درصورت اجرای صحیح و کامل، می‌تواند یک برند را به اوج رسانده ولی در صورتی که به شکلی صحیح اجرا نشود، چهره آن را برای همیشه خدشه دار خواهد کرد.
درحقیقت بازاریابی و مدیریت شبکه‌های اجتماعی، ترکیبی از هنر شناخت بازار و تسلط بر رسانه میباشد،در واقع با تسلط بر رسانه و تلفیق آن با خلاقیت با تحلیل روندهای اجتماعی، می‌توان پیام برند را به جذاب ترین شکل به مخاطبان ارائه داد.

در دنیای امروز شبکه‌های اجتماعی (Social Medias) نقش بسیار مهمی در فرهنگ، زندگی، سیاست و کسب و کار مردم ایفا کرده است.

در واقع مدیریت شبکه‌های اجتماعی توسط متخصص بازاریابی این قابلیت را دارد که  مخاطب و بازدید کننده را جذب و تبدیل به خریدار کند،در اصل سرویس دهی و پکیج مدیریت شبکه های اجتماعی و پشتیبانی آن ها کاری علمی – تخصصی میباشد که در برنامه‌ای هدفمند قابل اجراست.

در دنیای هوشمند و پر سرعت امروزی مدیریت شبکه‌های اجتماعی و استفاده از شبکه های مجازی موضوعی بسیار جذاب و در عین حال پرکاربرد است که برای بسیاری از مدیران و صاحبین مشاغل  و خدمات نقش اساسی در بازاریابی آنلاین ایفا میکند.

مدیریت شبکه های اجتماعی :

در تعریف مدیریت رسانه های اجتماعی میتوان گفت فرآیند مدیریت تعاملات آنلاین و محتوای منتشر شده در شبکه های مجازی مانند فیسبوک، تلگرام، اینستاگرام، توییتر، لینکدین، یوتیوب و ……. است.

باید دانست مدیریت رسانه های اجتماعی فراتر از ارسال پست و به روز رسانی صفحات اجتماعی شما میباشد،در واقع این کار شامل درگیر شدن با مخاطبانتان و جستجوی فرصت های جدید برای افزایش فروش و همکاری میباشد.

در حقیقت برای مدیریت شبکه های اجتماعی باید به مواردی از جمله موارد زیر توجه نمود:

  • انتخاب بهترین پلتفرم: باید قبل از اینکه بتوان یک برنامه بازاریابی آنلاین مجازی مناسب برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی داشته باشید، و بدانیدکه بهترین سیستم عامل های رسانه ای برای کسب و کارتان چیست، در اصل باید شبکه اجتماعی مناسب را با توجه به تعداد کاربران فعال و نوع فعالیت آنها مشخص کرد.
  • ایجاد استراتژی (تولید محتوا)رسانه های اجتماعی:انتخاب استراتژی صحیح و مرتبط با موضوع در رسانه های اجتماعی بخش مهمی برای رسیدن به اهداف بازاریابی میباشد،در واقع  بعد از انتخاب یکی از شبکه های مجازی که مناسب شماست، باید مشخص شود که چگونه تولید محتوا کنیم؟ و همچنین، هزینه تولید محتوا، تعداد دفعاتی که قصد دارید پست ارسال کنید و نوع محتوایی را که ارسال می کنید را کاملا در نظر بگیرید.
  • پاسخ به پیروان و طرفداران(تعامل):یکی از نکات بسیار مهم در مدیریت رسانه های اجتماعی داشتن تعامل و پاسخ به کاربران و طرفداران(Followers )میباشد،در واقع این کار بستر ارتباط با مشتریان بالقوه را برای شما بوجود خواهد آورد.

رشد و پیشرفت در شبکه های اجتماعی(اینستاگرام):

در حال حاضر همه می‌توانند صفحه و یا اکانتی در شبکه‌های اجتماعی و یا اینستاگرام راه‌اندازی کنند،ولی درگیر و ایجاد علاقه کردن مخاطب به محصول یا خدمات و تبدیل کردن بازدیدکننده به خریدار، کاری تخصصی محسوب میشود،در اصل اطلاعات تخصصی درباره الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی و شیوه کاربرد آنها در دسترس همه نیست،بنابراین برای بهره‌برداری مناسب از پتانسیل بی‌نظیر این شبکه‌ها در پیشبرد بهبود کسب و کار، قطعا به متخصص بازاریابی و مدیریت در شبکه اجتماعی (Social media management) نیاز خواهید داشت.

باید دانست تنظیم، اجرا و پشتیبانی صفحه کاری(Business account) بیزنس اکانت اینستاگرام و یا حساب کاربری کسب و کار در شبکه اجتماعی حتما باید بصورت حرفه‌ای بر مبنای اهداف بازاریابی و اطلاع رسانی، به وسیله تیم متخصص پیاده‌سازی و ارزیابی شود.

در حال حاضر با توجه به ارتباط مستقیم با مخاطبان و امکان بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، مباحثی چون مشتری مداری، روابط عمومی دیجیتال، پاسخگویی سریع و…  تا اقدام به خرید (call to action _CTA)، اهمیت فراوان یافته است و دارای نکات اساسی می‌باشد،در اصل اگر در پی نتایج اثربخش در بازه زمانی کوتاه مدت در شبکه‌های اجتماعی هستید،باید بدانید این فعالیت‌ها باید کاملاً بر مبنای اصول صحیح بازاریابی دیجیتال و مدیریت رسانه مجازی انجام شود.

برنامه‌ریزی زمانی انتشار محتوا یکی از الگوریتم های مهم در مدیریت شبکه های اجتماعی میباشد،در اصل ثبات و پایداری در حضور در آن‌ها بسیار مهم است،برای ایجاد علاقه‌مندی کاربران و افزایش فالورهای شما باید پایدار باشید،باید ثبات در انتشار محتوای باکیفیت را اصل کلیدی فعالیت خود قرار دهید و برای رسیدن به این یقیین باید یک برنامه‌ریزی جامع  و حساب شده داشته باشید که بطور کلی زمان انتشار، نحوه‌ی ارسال، نوع محتوا و شبکه‌ی مورد نظر اجتماعی را با جزئیات کامل بیان کند.

پایداری در انتشار محتوا نکته اصلی موفقیت و جذب مخاطب دائمی است،
برای رسیدن به این منظور می‌توان یک تقویم کاری برای تیم محتوای خود در نظر گرفت و برای نظارت بر کار آن‌ها نیز از ابزار مخصوص استفاده کنید،برای این منظور تقویم سردبیری بازاریابی محتوا را می‌‌توان با ابزارهای مختلف مانند تقویم گوگل طراحی کرده و بسته به نیاز کسب‌وکارتان آن را شخصی‌سازی کنید،و حتی می‌توان لینک محتوای انتشار داده شده در هر شبکه را در این تقویم قرار داد تا نظارتی جامع بر کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی باشد.

مدیریت شبکه های اجتماعی مدیریت اینستاگرام, افزایش ممبر و فالوور, تولید محتوای شبکه های اجتماعی, آپدیت روزانه شبکه های اجتماعی.

×